top of page

Бојан Којић 

 

   Рођен је 29. октобра 1970. године. Основну и две године средње школе завршио је у Љигу, након чега уписује Вишу педагошку академију у Београду, где је дипломирао 1992.  Од 01. септембра 1993. је у непрекидном радном односу у ОШ "Сава Керковић" у Љигу. Радио је у више издвојених одељења - Дићи, Штавица, Моравци, а од 2006. до 2010. био је помоћник директора. На место директора школе дошао је

2. новембра 2010.

     За све то време наш директор се труди да створи услове за што бољи и квалитетнији рад у школи. Упркос томе што је Љиг мала и не баш богата општина, наша школа је постала лидер у привлачењу организација, институција и појединаца који одговарају на захтеве и пројекте, али и пружају значајна финансијска средства за опремање, изградњу или обнову објеката. У школи је организовано мноштво манифестација, спортских догађаја, приредби, прослава, стручних скупова који су допринели да рад школе буде подигнут на виши ниво. Велика пажња се посвећује и издвојеним одељењима која су постала добро место за боравак и рад ученика и учитеља.

     Директора Бојана одликује тачност, педантност, уредност,упорност и искреност. Такође, одличан је у комуникационим вештинама и организацији. Ипак, најважније од свега - срдачан је и изузетно духовит. У слободно време рекреативно се бави спортом и прати спортска дешавања. Предност даје активном одмору - боравку у природи и риболову. Воли да се дружи са позитивним, занимљивим и духовитим људима.

 

bottom of page